WORDT DAMPEGHEEST AMBASSADEUR!

AMBASSADEUR

Draag jij Brouwerij Dampegheest een warm hart toe en wil jij ons ondersteunen met de groei van de brouwerij?  Investeer vanaf €250,- euro in de brouwerij en wordt één van onze Dampegheest ambassadeurs. Als ambassadeur krijg je:

 • Een Ambassadeurs-certificaat met het geïnvesteerde bedrag op naam.
 • Een Ambassadeurs-pas op naam.
 • Jaarlijks 6% rente in bier
 • Korting op bier*
 • Als eerste het nieuws vanuit de brouwerij. 

* 10% korting op het bier in Proeflokaal Dampegheest en diverse vaste of tijdelijke kortingen bij winkels of horeca waar wij mee samenwerken.

GROEI

In 15 jaar tijd is Brouwerij Dampegheest stap voor stap gegroeid van een uit de hand gelopen hobby naar een volwaardige bierbrouwerij.  Van het roeren in een 200 liter brouwketeltje naar het aansturen een geautomatiseerde 20 hectoliter brouwinstallatie waarmee we bijna wekelijks één van de vele bieren uit ons assortiment brouwen. Sinds 2020 ligt de focus op het brouwen van bier met constante kwaliteit en dit werpt nu zijn vruchten af. De vraag naar ons bier in de horeca stijgt enorm en vorig jaar won ons bier het Alkmaars Blondje de gouden medaille op de Dutch Beer Challenge, een serieuze kwaliteitsprijs.

INVESTEREN

Om aan de groeiende vraag te blijven voldoen willen wij een volgende stap zetten op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en capaciteit. Dit kost natuurlijk geld,  en dit keer veel geld:  Ongeveer 100.000,-  euro om te investeren in:

 • Professionele flessenvuller met minimale zuurstof inslag op het bier.
 • Uitbreiding van ons fusten-vulsysteem.
 • Extra vergistingstank van 40 hectoliter.
 • Meetapparatuur voor zuurstof en koolzuur.

WAT GAAT DIT OPLEVEREN?

Deze investeringen zorgen voor:

 1. Groei; met deze investeringen kunnen we blijven groeien, tot wel 100%.
 2. Efficiënter bottelproces; Van zes man over twee dagen naar twee man op één dag om het bier in de fles en doos te krijgen. 
 3. Efficiënter fusten-vulproces; Twee keer zo snel fusten vullen met bier, van 30 fusten naar 60 fusten in het uur.
 4. Kwaliteit; Ons bier wordt nog stabieler en blijft vooral op de fles langer vers.
 5. Breder bierassortiment; door te brouwen met minimale zuurstofwaarden kunnen we ook op hop gefocust bieren brouwen zoals bijvoorbeeld een IPA.
 6. Verkrijgbaarheid; Door bovenstaande punten kunnen we de winkels en horeca beter bedienen en ga je ons bier nog vaker tegenkomen.

DEEL MEE IN HET SUCCES!

Als Dampegheest Ambassadeur behoor jij tot een speciale groep vrienden de brouwerij! Voor deze vrienden doen we net even wat extra's want dankzij jouw investering groeien wij door naar de succesvolle professionele brouwerij die wij voor ogen hebben. Ons succes wordt jouw succes!

BROUWER KEES ZOEKT JOU!

KOOP JE AMBASSADEURSCHAP:

Investeer €250,- euro of meer en krijg:

 • Een Ambassadeurs-certificaat met het geïnvesteerde bedrag op naam.
 • Een Ambassadeurs-pas op naam.
 • Jaarlijks 6% rente in bier.
 • Korting op bier*.
 • Als eerste het nieuws vanuit de brouwerij. 

* 10% korting op het bier in Proeflokaal Dampegheest en diverse vaste of tijdelijke kortingen bij winkels of horeca waar wij mee samenwerken.

VOORWAARDEN

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het Dampegheest Ambassadeurschap:

 1. Als Dampegheest Ambassadeur investeer je een minimaal bedrag van €250,- in de vorm van een lening voor onbepaalde tijd aan Brouwerij Dampegheest. Je ontvangt een gepersonaliseerd certificaat met daarop het geïnvesteerde bedrag en een gepersonaliseerde ambassadeurspas.
 2. Jaarlijks ontvang je 6% rente in bier voor de geldende consumentenwaarde van het bier op het uitgeleende bedrag van Brouwerij Dampegheest. Het terugbetalen van het geleende bedrag kan op initiatief van één van beide partijen met een opzegtermijn van 3 maanden. Als er in het betreffende boekjaar reeds meer dan 10% van het totale bedrag dat alle ambassadeurs hebben geleend is uitgekeerd, behoudt Brouwerij Dampegheest het voorrecht om de terugbetaling vooruit te schuiven naar het volgende boekjaar.
 3. Het Ambassadeurscertificaat is symbolisch en betreft geen waardepapier, maar het is een aandenken aan je investering in Brouwerij Dampegheest en het verkrijgen van de titel Dampegheest Ambassadeur.
 4. Met de Dampegheest Ambassadeurspas kan je je waar nodig identificeren als ambassadeur van Brouwerij Dampegheest. Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen of rente in bier ontvangen. Als Ambassadeur krijg je in Proeflokaal Dampegheest 10% korting op het bier en andere vaste of tijdelijke kortingen bij winkels of horeca worden via e-mail gecommuniceerd en staan vermeld op de website onder dampegheest.nl/ambassadeur.
 5. We houden je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws vanuit de brouwerij, en deze en andere communicatie verloopt hoofdzakelijk via e-mail.
 6. Als je vragen of opmerkingen hebt rondom het Dampegheest Ambassadeurschap, kan je die mailen naar info@dampegheest.nl.

KORTING

De volgende bierkortingen zijn verkrijgbaar op vertoon van de Dampegheest ambassadeurs-pas:

Dampegheest proeflokaal:

10% korting op het bier in het proeflokaal.

Gall & Gall Limmen:

10% korting op Dampegheest bier en gratis taphuur bij het aankoop van één of meer 20 liter fusten Dampegheest bier. 

Gall & Gall Castricum:

10% korting op Dampegheest bier.